סטייק וביצים בנדיקט עם אספרגוס ברוטב ברניז
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סלאט ופלפל, רוטב הולנדז, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סטייק וביצים בנדיקט עם רוטב ברנז, סטייק צלוי ואספרגוס עם חמאה Béarnaise, ו ביצי אספרגוס בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
מברישים את הגריל בשמן, מחממים לחום בינוני-גבוה, מלטפים את הסטייק יבש, מתבלים במלח ופלפל וגריל, בערך 2-4 דקות לכל צד לנדיר בינוני ומניחים בצד.להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני.סדקי ביצה לתוך קערה, סובבי את המים בסיר ושפכי את הביצה מהקערה לתוך המים וחזרי על ביצה נוספת.
תן לביצים לבשל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים הם לא, על 2-3 דקות ולדוג אותם החוצה.חזור על 2 הביצים הנותרות.צלחת מאפינס אנגלית, העליון עם סטייק דק פרוס, אספרגוס, ביצים עלומות ורוטב bearnaise וליהנות חם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.