קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

סטייק חצאית עם חמאה Shiso-שאלוט

סטייק חצאית עם חמאה Shiso-שאלוט
סטייק חצאית עם חמאה Shiso-שאלוט נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 696 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם חמאה, סמבל אולק, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מתכונים דומים: סטייק חצאית צרוב של אריק ריפר וסלט תרד עם יין אדום-שאלוט ויניגרט, סטייק חצאית עם חמאת פפריקה, ו סטייק חצאית עם חמאת פפריקה.

הוראות

1
בקערה, מערבבים את כל המרכיבים למעט הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
2
הניחו את הסטייקים במחבת צלייה גדולה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את המרינדה על הבשר והופכים למעיל. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים מעל חום מתון עד מרכך קלות השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים עד התאדה, 2 דקות; בואו מגניב.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה, מערבבים את שאלוט, עלי שיסו ופלפל לתוך החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8
העבר למקרר.
9
תדליק גריל. גריל הסטייקים על אש חמה במשך 3 עד 4 דקות לכל צד לבשר בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
10
להעביר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 עד 10 דקות. בינתיים, גריל את הבצל הירוק, פונה, עד חרוך קלות בכל רחבי, על 2 דקות. חותכים דק את הסטייקים כנגד התבואה ומעבירים למגש יחד עם הבצל הירוק. מעל סטייקים חצאית עם חמאת shiso ומגישים אותם בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.