המתכון סטייק טרי טיפ בגריל עם סלסה פלפל יכול להתבצע בערך 35 דקות.. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש שיני שום, מלח, פטרוזיליה, בצל ירוק. 473 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו סטייק ברוטב טרי-טיפ עם פלפל אדום וכוסברה., טרי טיפ חריף צלוי עם שלישייה של סלסה, ו סטייק טרי-טיפ בגריל עם רוטב צ'ילי מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות את הסטייק: להכין את המרינדה בקערה גדולה, ערבוב יחד את כל המרכיבים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
הכן את הגריל: להכין את הגריל לחום גבוה ישיר. אם אתה משתמש בפחם, השתמש כ 5 פאונד של גחלים. תאגדו את הגחלים כך שיותר מהם יהיו בצד אחד מהשני, כך שיהיה לכם אזור חום גבוה ואזור חום נמוך יותר.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
לטפוח סטייק יבש, מפזרים מלח ופלפל: כאשר הגריל מוכן וחם, להסיר את הבשר מן המרינדה וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
תמשיך להזיז את שלושת הקצוות סביב הגריל הרחק מהלהבות אם הם מקבלים גבוהים מדי. חום טוב משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
העבר סטייק לצד החום התחתון של הגריל: כאשר סטייק tri-קצה הוא השחמה בכל רחבי, להעביר אותו לצד החום התחתון של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
מכסים את הגריל וסוגרים את פתחי האוורור מספיק כך שאתה שומר על 300-325°f טמפרטורה בגריל. (אם אתה משתמש גריל פחם, אתה יכול למקם מדחום בשר דרך פתחי האוורור כדי למדוד את החום.)
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק טרי טיפ. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.