קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

סטייק טרי טיפ בגריל עם סלסה פלפל

סטייק טרי טיפ בגריל עם סלסה פלפל
המתכון סטייק טרי טיפ בגריל עם סלסה פלפל יכול להתבצע בערך 35 דקות.. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש שיני שום, מלח, פטרוזיליה, בצל ירוק. 473 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו סטייק ברוטב טרי-טיפ עם פלפל אדום וכוסברה., טרי טיפ חריף צלוי עם שלישייה של סלסה, ו סטייק טרי-טיפ בגריל עם רוטב צ'ילי מולסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את הסטייק: להכין את המרינדה בקערה גדולה, ערבוב יחד את כל המרכיבים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים סטייק בקערה ומעיל בכל הצדדים עם המרינדה. להשרות במשך 20 דקות בזמן שאתה מחמם את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הכן את הגריל: להכין את הגריל לחום גבוה ישיר. אם אתה משתמש בפחם, השתמש כ 5 פאונד של גחלים. תאגדו את הגחלים כך שיותר מהם יהיו בצד אחד מהשני, כך שיהיה לכם אזור חום גבוה ואזור חום נמוך יותר.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
לטפוח סטייק יבש, מפזרים מלח ופלפל: כאשר הגריל מוכן וחם, להסיר את הבשר מן המרינדה וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מניחים את tri-קצה בצד החם של הגריל. השאר את הכיסוי מעל ולצפות בזהירות להתלקחות קופצים.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
כמו חום הבשר, כל שומן ימס ויטפטף על הגחלים גרימת התלקחויות. אלה בסדר, כל עוד הם לא יוצאים מכלל שליטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
תמשיך להזיז את שלושת הקצוות סביב הגריל הרחק מהלהבות אם הם מקבלים גבוהים מדי. חום טוב משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
העבר סטייק לצד החום התחתון של הגריל: כאשר סטייק tri-קצה הוא השחמה בכל רחבי, להעביר אותו לצד החום התחתון של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מכסים את הגריל וסוגרים את פתחי האוורור מספיק כך שאתה שומר על 300-325°f טמפרטורה בגריל. (אם אתה משתמש גריל פחם, אתה יכול למקם מדחום בשר דרך פתחי האוורור כדי למדוד את החום.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
אם אתם משתמשים בגריל גז, כבו את אחד המבערים והעבירו את הבשר מעל המבער לחימום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
בדוק טמפרטורה: לבשל את tri-קצה עד מדחום בשר קורא 54° כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר (15-30 דקות, בהתאם לעובי הבשר).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
הסר מן הגריל, לכסות בנייר כסף ולתת מנוחה במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
הפוך סלסה: להפוך את סלסה פלפל על ידי ערבוב יחד את כל מרכיבי סלסה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חותכים את tri-קצה ב 1/4 פרוסות אינץ ' על פני גרגר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מגישים עם סלסת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק טרי טיפ. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.