סטייק טרי טיפ בגריל עם סלסה פלפל
המתכון סטייק טרי טיפ בגריל עם סלסה פלפל יכול להתבצע בערך 35 דקות.. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש שיני שום, מלח, פטרוזיליה, בצל ירוק. 473 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו סטייק ברוטב טרי-טיפ עם פלפל אדום וכוסברה., טרי טיפ חריף צלוי עם שלישייה של סלסה, ו סטייק טרי-טיפ בגריל עם רוטב צ'ילי מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את הסטייק: להכין את המרינדה בקערה גדולה, ערבוב יחד את כל המרכיבים המרינדה.
מניחים סטייק בקערה ומעיל בכל הצדדים עם המרינדה. להשרות במשך 20 דקות בזמן שאתה מחמם את הגריל.
הכן את הגריל: להכין את הגריל לחום גבוה ישיר. אם אתה משתמש בפחם, השתמש כ 5 פאונד של גחלים. תאגדו את הגחלים כך שיותר מהם יהיו בצד אחד מהשני, כך שיהיה לכם אזור חום גבוה ואזור חום נמוך יותר.
לטפוח סטייק יבש, מפזרים מלח ופלפל: כאשר הגריל מוכן וחם, להסיר את הבשר מן המרינדה וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מניחים את tri-קצה בצד החם של הגריל. השאר את הכיסוי מעל ולצפות בזהירות להתלקחות קופצים.
כמו חום הבשר, כל שומן ימס ויטפטף על הגחלים גרימת התלקחויות. אלה בסדר, כל עוד הם לא יוצאים מכלל שליטה.
תמשיך להזיז את שלושת הקצוות סביב הגריל הרחק מהלהבות אם הם מקבלים גבוהים מדי. חום טוב משני הצדדים.
העבר סטייק לצד החום התחתון של הגריל: כאשר סטייק tri-קצה הוא השחמה בכל רחבי, להעביר אותו לצד החום התחתון של הגריל.
מכסים את הגריל וסוגרים את פתחי האוורור מספיק כך שאתה שומר על 300-325°f טמפרטורה בגריל. (אם אתה משתמש גריל פחם, אתה יכול למקם מדחום בשר דרך פתחי האוורור כדי למדוד את החום.)
אם אתם משתמשים בגריל גז, כבו את אחד המבערים והעבירו את הבשר מעל המבער לחימום עקיף.
בדוק טמפרטורה: לבשל את tri-קצה עד מדחום בשר קורא 54° כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר (15-30 דקות, בהתאם לעובי הבשר).
הסר מן הגריל, לכסות בנייר כסף ולתת מנוחה במשך 15 דקות.
הפוך סלסה: להפוך את סלסה פלפל על ידי ערבוב יחד את כל מרכיבי סלסה בקערה קטנה.
חותכים את tri-קצה ב 1/4 פרוסות אינץ ' על פני גרגר הבשר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק טרי טיפ. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.