סטייק כפרי מטוגן
מתכון המדינה מטוגן סטייק יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו 7 דקות. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם בתוספת 2 כפות קמח, בצל ירוק, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייק מטוגן בסגנון כפרי, סטייק מטוגן כפרי עם רוטב, ו סטייק ניו יורק מטוגן כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 1/2 כוסות קמח 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה.
מפזרים 1 צד של הבשר עם תיבול הבית ואת הצד השני עם מלח תיבול, ולאחר מכן לדלות את הבשר בחמאה ולאחר מכן קמח.
חום 1/2 כוס שמן במחבת כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 או 4 מהסטייקים לשמן החם ומטגנים עד להשחמה, כ-5 עד 6 דקות לכל צד.
הסר כל סטייק לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. חזור עם סטייקים הנותרים, להוסיף עד 1/4 כוס שמן יותר, לפי הצורך.
הפוך את הרוטב על ידי הוספת 2 כפות של קמח שנותר לטפטפי המחבת, גירוד התחתון עם כף עץ. מערבבים את הנותרים 1/4 כפית פלפל, ואת המלח. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקמח הוא חום בינוני ואת התערובת היא מבעבעת. לאט להוסיף את כל חלב ערבוב כל הזמן. להחזיר את הסטייקים למחבת ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מקטינים את החום לנמוך, ומניחים את הבצלים על הסטייקים. מכסה את המחבת, ולתת להתבשל במשך 30 דקות.
לשלב את כל החומרים. לאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.