סטייק מטוגן כפרי ורוטב חלב
מתכון המדינה מטוגן סטייק ורוטב חלב יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בערך 35 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לרוטב הזה יש 420 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך ביצים, סטייקים, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה די טוב. נסו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב, סטייק מטוגן כפרי עם רוטב, ו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בשר העונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; להפריש. בצלחת רדודה, מערבבים קמח עם 1 כפית פלפל. תחפור כל סטייק בקמח. לטבול ביצה מוכה, ואז לדלות בקמח שוב.
מחממים שומן במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים סטייקים 3 עד 4 דקות בכל צד, או עד חום זהוב.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן.
מפזרים 2 כפות של קמח חפירה לתוך שמן. מבשלים מעל חום בינוני במשך 1 דקה, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. בהדרגה להקציף בחלב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות, או עד מעובה תוסס.
להוסיף 1/4 כפית מלח, ו 1/4 עד 1/2 כפיות פלפל; רוטב צריך להיות מפולפל למדי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.