מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם סודה לשתייה, מרק עוף, פלפל טרי סדוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו עוף מטוגן ורוטב חלב, עוף מטוגן מרילנד עם רוטב חלב, ו סטייק מטוגן עוף ורוטב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
למרינדה: משרים את הסטייקים המרוככים בחלב החמאה למשך שעה 1 או עד לילה. זה יעזור לרכך את הבשר. לרוטב החלב המתובל: כמו כל רוטב טוב, אנחנו מתחילים עם רוקס פשוט של חלקים שווים חמאה וקמח. ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית ואז מקציפים פנימה את הקמח. מבשלים את הקמח והחמאה עד לקבלת צבע בלונדיני בהיר (מספיק כדי לבשל את הטעם הגולמי), כ -2 דקות, ואז מקציפים פנימה את המרק והחלב. מביאים את הרוטב לרתיחה ומבשלים עד שהוא מסמיך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עוגיות אוראו קצוצות
2
מוסיפים פנימה את רוטב הווסטרשייר, גרגירי הפלפל, המלח, הרוטב החם והמלח לפי הטעם ומחזירים לרתיחה. בדוק תיבול ולהניח בצד עד מוכן לשימוש. לסטייקים המטוגנים בעוף: חממו את התנור ל -250 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵף
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מוציאים את הסטייקים מחלב החמאה ומניחים כל סטייק בתערובת הקמח, מצפים את כל הדפנות ומנערים את העודפים. לאחר מכן, טובלים את הסטייקים בחזרה לחלב החמאה, מצפים אותם מכל הצדדים ומאפשרים לעודף לטפטף. מחזירים שוב לתערובת הקמח ומנערים את העודפים. שמרו את תערובת הקמח לחפירת הסטייק בפעם השלישית לקרום פריך במיוחד לאחר מנוחה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
תנו לסטייקים לשבת על רשת במקרר 30 דקות (זה יעזור לציפוי להיצמד באמת לסטייק המטוגן בעוף). ואז מחפרים מחדש את הקמח המתובל רגע לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
6
מחממים שמן צמחי בגודל 1 אינץ ' במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה עד 350 מעלות צלזיוס. עובדים בקבוצות של שניים בכל פעם, מניחים את הסטייקים בשמן החם ומטגנים עד להזהבה, בעזרת מלקחיים להפוך פעם אחת, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מעבירים לרשת המוגדרת מעל תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור כדי להתחמם. חזור על התהליך עם כל הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מעבירים את הסטייקים המטוגנים בעוף לצלחות אישיות. כף את רוטב החלב המתובל מעל הסטייק והגיש מיד.