סטייק ניו-יורק צלוי עם רוטב חרדל פורט-יין
אם $1.4 למנה נופל בתקציב שלך, סטייק רצועת ניו יורק קלוי עם רוטב חרדל יין פורט יכול להיות מדהים ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, ציר עוף, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו ניו יורק סטייק עם רוטב פטריות יין אדום, סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, ו ניו יורק רצועה סטייקים עם רוטב חרדל חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F ומניחים מתלה באמצע.
בנדיבות העונה רצועת ניו יורק בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת מתכת כבדה על הכיריים בחום גבוה.
להוסיף סרט של שמן זית. כאשר השמן מתחיל לתת את גחליליות של עשן, בזהירות לשים את הבשר בצד מצגת המחבת למטה להנמיך את החום בינוני גבוה; לפזר את שאריות זמירה סביב הצדדים שלה. לצרוב מבלי להפריע עד הבשר משחימים באופן שווה, על 5 דקות לכל צד. עם הצד מצגת הבשר למעלה, לשים את מחבת קלייה בתנור ומבשלים עד בינוני נדיר, 140 עד 145 מעלות F על מדחום מיד לקרוא, על 45 דקות.
להעביר את הבשר מן המחבת צלייה למגש הגשה, לכסות אותו בנייר אלומיניום, ולתת לו לנוח במקום חם במשך 10 עד 15 דקות.
הסר וזרוק את השאריות מהמחבת הצלייה ושופכים את כל אבל סרט דק של שומן.
שים את המחבת על הכיריים מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השאלוט, וברגע שהוא מתחיל לרחוש, יוצקים את היין הנמל ואת המניה, ערבוב וגירוד עם כף עץ כדי לפזר את הפיקדונות במחבת. עם מקצף, מערבבים בקרם. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה, חתיכה בכל פעם, לטאטא את החמאה עד שהוא נמס. המשך לבשל עד שהרוטב עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. לכבות את החום ומערבבים את החרדל ומפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם.
להעביר את הרוטב לסיר קטן כדי לשמור אותו חם.
לחשוף את רצועת ניו יורק ולהעביר אותו ללוח חיתוך.
יוצקים כל מיצים שנאספו על המגש לתוך הרוטב, ערבוב אותו. עם סכין חדה, לחתוך את הבשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', הסדרת אותם חופפים על מגש. מצקת קצת רוטב על הבשר ולהעביר את השאר לצד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר