קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטייק סולסברי עם רוטב חום

סטייק סולסברי עם רוטב חום
צריך מנה עיקרית ללא חלב? סטייק סולסברי עם רוטב חום יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 489 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם תיבול גריל, פירורי לחם, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק סולסברי עם רוטב, סטייק סולסברי עם רוטב בצל, ו סטייק סולסברי עם רוטב בצל.

הוראות

1
מחממים 1 כף מהשמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לריכוך, כ-6 דקות. שמים 1/2 מהבצל בקערה גדולה והשאר בקערה אחרת. בקערה הגדולה מוסיפים את הבקר, פירורי הלחם, תיבול הגריל, רוטב ווסטרשייר והביצה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים לשלב הכל היטב וליצור את התערובת לתוך 5 קציצות סגלגל.
4
מחממים את כף השמן שנותרה באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הקציצות עד שהן משחימות היטב, בערך 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את הסטייקים ושופכים את כל אבל 2 כפות השומן. (הקציצות לא יתבשלו ויסיימו את הבישול ברוטב.)
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
6
מחזירים את התבנית לאש, מוסיפים את הפטריות ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הבצלים הנותרים, מפזרים בקמח ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
8
מוסיפים את מרק הבקר ומביאים לרתיחה. מחזירים את הקציצות לתבנית, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך והסטייקים מבושלים, כ -10 דקות. שמורת סטייק אחד עבור סיבוב מקוון 2 מתכון, אמפנדות בקר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הגשה