קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

סטייק סינטה בגריל עם טפנד אספרגוס

סטייק סינטה בגריל עם טפנד אספרגוס
סטייק סינטה בגריל עם טפנד אספרגוס הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 638 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל, שמן זית, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק, סטייק סינטה עם תפוחי אדמה קלויים ואספרגוס, ו סטייק סינטה בגריל עם רוטב סטייק תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האספרגוס בסיר של מים רותחים מומלחים קלות ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד רך-פריך.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את החניתות לשניים ולהסיר את צמרות הגבעולים. בערך קוצצים את תחתיות הגבעול.
4
במעבד מזון, לשלב את אספרגוס קצוץ, שום, בזיליקום, צנוברים, ו 1 כפית מלח. עם המנוע פועל, יוצקים 1 כף שמן זית ולעבד עד קצוץ דק. שמור חצי הדבק (כ 1/2 כוס) לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה קטנה, לשלב את הקורנית, פלפל, ואת שמן זית הנותרים ומלח. לשפשף את התערובת על הסטייק. גריל או לצלות את הסטייק 4 עד 5 דקות לכל צד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את הסטייק ולתת לו לשבת, מכוסה בנייר כסף, במשך 5 דקות. מחלקים סטייק ל 4 מנות ומגישים עם כמויות של טפנד אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה