סטייק בשר בקר עם תרד תינוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 296 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך שום, עלי רוזמרין, campbell ' s® קרם מרוכז של מרק פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . עם כפית מתכונים דומים: מבשלים את הספר: העליון Sirloin עם תרד תינוק וצ'יפס הביתה, סטייק סינטה מוזן בדשא עם תרד, ו סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק.
הוראות
1
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד משחימים היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקר
3
הסר את הבשר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
יוצקים כל שומן.
5
מחממים את השמן הנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבצל והפל ומבשלים 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהירקות רכים, מעוררים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שום
8
מערבבים את המרק, מים, חומץ ורוזמרין במחבת וחום לרתיחה. תחזיר את הבשר למחבת. להפחית את החום בינוני. מערבבים בתרד. מכסים ומבשלים את הבשר במשך 2 דקות עבור בינוני או עד doneness הרצוי.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.