קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

סטייק עם ארוגולה, לימון ופרמזן

סטייק עם ארוגולה, לימון ופרמזן
זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם מלח ופלפל טחון גס, לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט ארוגולה עם סטייק, פרמזן מגולח ויניגרט לימון, סטייק בגריל עם ארוגולן ופרמזן מגולח, ו סטייק עם פרמזן חמאה, זיגוג בלסמי, ארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את הסטייקים לטמפרטורת החדר ומתבלים אותם מכל הצדדים עם מלח ופלפל (אל תתקמצנו עם המלח!).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות ולהגדיר מחבת ovenproof כבדה (אני אוהב להשתמש ברזל יצוק) על חום גבוה. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את הסטייקים וחומים היטב משני הצדדים, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
להעביר את המחבת לתנור ולהמשיך לבשל עד הבשר מגיע doneness הרצוי (זה צריך לקחת בערך 10 דקות לטמפרטורה הפנימית כדי להגיע 135 מעלות, וזה נדיר בינוני).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר את הסטייקים לצלחת ולהגדיר במקום חם לנוח, לפחות 5, אבל רצוי 10, דקות. אל תשים את המחבת בכיור עדיין!
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הגדר את המחבת החמה על אש נמוכה (הקפד לא לגעת בידית ולשרוף את עצמך!) ולהוסיף על כוס מים. באמצעות כף עץ, לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי לקום כל חתיכות השחמה ומערבבים לשלב עם המים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כאשר אתה מוכן לאכול, לחתוך את הסטייקים על פני התבואה לפרוסות 1/3 אינץ'. שמור כל מיצים לברוח הבשר. סדר את ארוגולה על מגש הגשה. רבע לימון.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
קליפות מלימוןקליפות מלימון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
טפטוף כמות נדיבה של שמן זית טוב על הירוקים, ואחריו לסחוט נדיב של מיץ לימון, קומץ ליברלי של מלח מלדון וכמה טחינה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ירוקירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
להניח את פרוסות סטייק על גבי הירוקים, ולאחר מכן לטפטף את המיצים שלהם ואת החיבה מהמחבת על הכל. בצע עם עוד שפריץ של לימון ופלפל יותר. ואז להשתמש מקלף ירקות למעלה הכל עם מקלחת של תלתלי פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ירוקירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קליפות מלימוןקליפות מלימון
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מגישים מיד עם שאריות פלחי לימון, תפוחי אדמה קלויים ויין שולחן איטלקי טוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
טריז לימוןטריז לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Grgich Hills Estate. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 47 דולר לבקבוק.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.