סטייק פורטרהאוס בגריל עם ירקות קיץ
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך אורגנו, קישואים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סטייק פורטרהאוס בגריל עם ירקות קיץ, פורטרהאוס בגריל צפחה, ירקות קיץ ולחם שאור, ו סטייק בגריל וירקות קיץ עם פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל פחם. בקערה קטנה, לטאטא את שמן הזית עם מיץ לימון, חומץ יין אדום, חרדל אורגנו ומתבלים עם מלח ופלפל.
מעבירים חצי מהרוטב לקערה גדולה.
מוסיפים את הקישואים, בצל, פלפל אדום, פטריות, אספרגוס ובצל ירוק. מתבלים את הירקות במלח ופלפל וזורקים.
במחבת גריל מחורר, גריל הירקות על אש גבוהה, משליך, עד חרוך כתמים, 10 דקות; לחזור לקערה, להוסיף את ההלבשה הנותרים ולזרוק.
מתבלים את הסטייקים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל הסטייקים על אש גבוהה, מסתובב מדי פעם, כ -11 דקות לבשר בינוני נדיר.
להעביר את הסטייקים ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים את הבשר מהעצמות ומגישים עם הירקות בגריל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו לורילאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.