סטייק פלפל חריף איטי II
Steaker Pepper Stake II יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם שמן זית, קורנפלור, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סטייק פלפל איטי מתבשל, בישול איטי קל סיר בישול איטי-קלוי סטייק, ו סטייק פלפל מבושל איטי.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את רצועות הסטייק, ובמהירות חומים משני הצדדים, מוסיפים את השום לסטייק בזמן שהוא מבשל.
מעבירים את הסטייק והמיצים שלו לבישול איטי.
מוסיפים את הבצל, רוטב סויה, מלח, פלפל וסוכר. מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, עד הבשר הוא מזלג מכרז.
שעה אחת לפני סוף זמן הבישול, מוסיפים את הפלפלים הירוקים. מערבבים יחד את קורנפלור ומים קרים.
יוצקים לתוך סיר איטי במהלך הדקות האחרונות, ומבשלים עד הרוטב התעבה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.