קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סטייק צלוי עם תירס, סלט עגבניות ואספרגוס

סטייק צלוי עם תירס, סלט עגבניות ואספרגוס
גשו לסופר וקנו סוכר חום, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלע עם תבלין תירס-עגבניות ולחם שום בגריל, תירס בגריל וסלט שעועית שחורה עם סטייק צד Mesquite, ו סטייק צלוי ואספרגוס עם חמאה Béarnaise.

הוראות

1
בתבנית אפייה זכוכית גדולה, לטאטא את היין האדום, חרדל, סוכר חום, שום, שאלוט, פטרוזיליה, טימין, 1 כף מלח 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים את הסטייק ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או לקרר עד 8 שעות.
4
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא חומץ סיידר ודבש.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את העגבניות והבצל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
בואו לעמוד במשך 1 שעה.
7
תדליק גריל. מעיל את האספרגוס ותירס עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד רך משחימים כתמים, על 3 דקות עבור אספרגוס ו 6 דקות עבור התירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
העברה למשטח עבודה; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את האספרגוס לחתיכות לחתוך את התירס מן הקורים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
9
מוסיפים את האספרגוס, תירס ובזיליקום לעגבניות וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
10
הסר את הסטייק מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר; העונה בקלילות עם מלח ופלפל. גריל הסטייק, פונה פעם אחת, עד בינוני-נדיר, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
להעביר את הסטייק למשטח עבודה ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
12
בינתיים, במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את morels ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטריות מורלפטריות מורל
14
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה ולהעביר לצלחות. מתבלים את סלט העגבניות עם מלח ופלפל וכפית לצד הסטייק. מעל סטייק עם morels ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטריות מורלפטריות מורל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

מרכיבים

170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס דקאספרגוס דק6עלי בזיליקום, קרוע דקעלי בזיליקום, קרוע דק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות עגבניות שרי, רצוי מתוק 100 עגבניות לרבעים (עלאונקיות עגבניות שרי, רצוי מתוק 100 עגבניות לרבעים (על2(חוֹרֶף)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2תירס, shuckedתירס, shucked596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק צלעסטייק צלע2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה8שום, כתוש וקליףשום, כתוש וקליף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3שאלוט, קצוץ גסשאלוט, קצוץ גס0בצל מתוק, כגון וואלה וואלה פרוס דקבצל מתוק, כגון וואלה וואלה פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין קצוץטימין קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות מורל טריות, ניקה ו חצוי אם גדול או דל 1/2 אונקיה מורלים יבשים reconstituted במים רותחים במשך 10 דקותפטריות מורל טריות, ניקה ו חצוי אם גדול או דל 1/2 אונקיה מורלים יבשים reconstituted במים רותחים במשך 10 דקות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.