סטייק צלע בגריל עם רוטב ברביקיו בורבון
סטייק צלע בגריל עם רוטב ברביקיו בורבון דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. ראש לחנות ולקחת שמן זית, פלפל, פחות נתרן בשר בקר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייק צלע בגריל עם רוטב ברביקיו בורבון, סטייק אגף עם רוטב ברביקיו בלסמי, ו כריכי סטייק אגף עם רוטב ברביקיו תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סטייק עם רוזמרין, פלפל ומלח כשר.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; צולים 7 דקות מכל צד או עד למידת האלימות הרצויה.
מוציאים מהגריל; תן לעמוד 10 דקות. מכסים ושומרים על חום.
בזמן שהסטייק נח, מחממים שמן בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף שאלוט; ומטגנים 1 דקה.
מוסיפים רסק עגבניות; לבשל 1 דקה. מערבבים מרק וסוכר. מביאים לרתיחה; מבשלים 3 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה בורבון, חומץ ו 1/8 כפית מלח.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא הר. מרלו אמיץ. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 59 דולר.
![הר. מרלו אמיץ]()
הר. מרלו אמיץ