קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות16
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

סטייק קצוץ, רוטב פטריות

סטייק קצוץ, רוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק קצוץ, רוטב פטריות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו מלח, פטריות, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, סטייק עם רוטב פטריות (סטייק Aux Champignons), ו רוטב סטייק ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה, מערבבים את הבשר הטחון, בצל, שום, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לאחר מכן, ביד, חלק את הבשר לתוך 8 עד 9 קציצות עגולות, להבטיח שהם לא יותר מ 1/4 אינץ'. לאחר מכן, לחמם סיר גדול עם שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הוסף את הקציצות המנוסות, המאפשר לבשל בכל צד עד השחמה, 3 עד 4 דקות. לאחר בראונינג שני הצדדים, לסיים בתנור במשך 4 עד 5 דקות עבור בינוני היטב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לאחר האפייה, הסר את הקציצות מהמחבת והחזק על הדלפק; זה יאפשר לבשר לנוח. לאחר מכן, להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה במשך 2 דקות. לאחר המחבת הוא חם שוב, בזהירות להוסיף את הברנדי ולאפשר ליקר לבשל את. לאחר מכן מוסיפים את המניה, פטריות, עשבי תיבול ואגוז מוסקט ומבשלים 3 עד 4 דקות, מה שמאפשר לרוטב להפחית עד 1 נפח כוס. לאחר הפחתת הרוטב, להסיר את המחבת מהחום ולהקציף בחמאה כדי לסיים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים עם סטייק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות