סטייק קצוץ, רוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק קצוץ, רוטב פטריות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו מלח, פטריות, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, סטייק עם רוטב פטריות (סטייק Aux Champignons), ו רוטב סטייק ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה, מערבבים את הבשר הטחון, בצל, שום, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
לאחר מכן, ביד, חלק את הבשר לתוך 8 עד 9 קציצות עגולות, להבטיח שהם לא יותר מ 1/4 אינץ'. לאחר מכן, לחמם סיר גדול עם שמן על חום בינוני גבוה.
הוסף את הקציצות המנוסות, המאפשר לבשל בכל צד עד השחמה, 3 עד 4 דקות. לאחר בראונינג שני הצדדים, לסיים בתנור במשך 4 עד 5 דקות עבור בינוני היטב.
לאחר האפייה, הסר את הקציצות מהמחבת והחזק על הדלפק; זה יאפשר לבשר לנוח. לאחר מכן, להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה במשך 2 דקות. לאחר המחבת הוא חם שוב, בזהירות להוסיף את הברנדי ולאפשר ליקר לבשל את. לאחר מכן מוסיפים את המניה, פטריות, עשבי תיבול ואגוז מוסקט ומבשלים 3 עד 4 דקות, מה שמאפשר לרוטב להפחית עד 1 נפח כוס. לאחר הפחתת הרוטב, להסיר את המחבת מהחום ולהקציף בחמאה כדי לסיים את הרוטב.