קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות16
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

סטייק קצוץ, רוטב פטריות

סטייק קצוץ, רוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק קצוץ, רוטב פטריות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו מלח, פטריות, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, סטייק עם רוטב פטריות (סטייק Aux Champignons), ו רוטב סטייק ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה, מערבבים את הבשר הטחון, בצל, שום, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לאחר מכן, ביד, חלק את הבשר לתוך 8 עד 9 קציצות עגולות, להבטיח שהם לא יותר מ 1/4 אינץ'. לאחר מכן, לחמם סיר גדול עם שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הוסף את הקציצות המנוסות, המאפשר לבשל בכל צד עד השחמה, 3 עד 4 דקות. לאחר בראונינג שני הצדדים, לסיים בתנור במשך 4 עד 5 דקות עבור בינוני היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לאחר האפייה, הסר את הקציצות מהמחבת והחזק על הדלפק; זה יאפשר לבשר לנוח. לאחר מכן, להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה במשך 2 דקות. לאחר המחבת הוא חם שוב, בזהירות להוסיף את הברנדי ולאפשר ליקר לבשל את. לאחר מכן מוסיפים את המניה, פטריות, עשבי תיבול ואגוז מוסקט ומבשלים 3 עד 4 דקות, מה שמאפשר לרוטב להפחית עד 1 נפח כוס. לאחר הפחתת הרוטב, להסיר את המחבת מהחום ולהקציף בחמאה כדי לסיים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגישים עם סטייק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס