סטייקים צלויים עם צלעות.
סטייקים עם צלעות צלויות זה ... ללא גלוטן, ו ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות מצופות גבינה, סטייקים סטייק עין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סטייקים T-עצם בגריל, סטייקים T-עצם בגריל, ו סטייקים t-עצם בגריל עם קונפי בצל בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום גבוה). אם באמצעות גריל גז, להשאיר בצד הנגדי unlit; אם באמצעות גריל פחם, לשמור בצד הנגדי ללא גחלים.
מברשת סטייקים עם שמן זית, ואז מפזרים את שני הצדדים עם פלפל שחור סדוק ומלח מעושן.
סטייקים גריל בצד חם של ברביקיו עד סימני גריל טופס, כ 3 דקות לכל צד.
מעבירים סטייקים לצד unlit של גריל, כיסוי, ומבשלים כדי doneness הרצוי, על 8 דקות עבור בינוני נדיר.
להעביר סטייקים לצלחות; תן לנוח 10 עד 15 דקות.
מגישים עגבניות מצופות בגבינה כחולה לצד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.