סטייקים Shell עם חמאת יין אדום נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם שאלוט, פלפל, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייקים סלמון עם חמאת יין אדום, ספייס שפשף סטייקים פגז, ו סטייקים עם צלעות ברוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את זרעי כוסברה ופלפלים ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות. משוך את המחבת מהחום והוסף את הנמל והיין. להחזיר את המחבת לחום, ואם בישול על מבער גז, להטות את המחבת כדי לתת את האלכוהול להצית. (אם בישול על חשמל או הלוגן, רק לשמור בישול התערובת.) להביא את התערובת לרתיחה, להפחית את החום ומבשל במהירות עד סירופ, 20 עד 25 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
אלכוהול
יציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
לנצח את החמאה שנותרה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי כף יד או לטאטא עד חלקה ואור.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את תערובת היין המופחתת, חומץ, פטרוזיליה ו 1 1/2 כפיות מלח ומכים עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מורחים חתיכה באורך 12 אינץ ' של ניילון נצמד על משטח עבודה. תלולית את החמאה על פני לעטוף הפלסטיק, כ -2 סנטימטרים מקצה הקרוב אליך. מקפלים את הקצה התחתון של ניילון לעטוף על החמאה לגלגל אותו כדי להפוך את יומן 1 אינץ ' רחב. לסובב את הקצוות יחד בכיוונים מנוגדים (כמו צד לטובת) ומקרר עד המשרד.
מברשת גריל באח קלות עם שמן. מתבלים את הסטייקים משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור, לפי הטעם. גריל 3 עד 5 דקות, מפנה פעם אחת, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס הבשר קורא 120 מעלות f ל 125 מעלות f לנדיר; 125 מעלות F ל 130 מעלות f עבור בינוני נדיר; או 130 מעלות f ל 135 מעלות f עבור בינוני.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.