סטראצ'יאטלה סמיפרדו
ניתן להכין את המתכון סטרציאטלה סמיפרדו בסביבות 8 שעות ו 38 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 680 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 6 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, מלח ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 55%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סמיפרדו נוגט שקדים עם רוטב שוקולד מריר (סמיפרדו אל טורון), סטראצ'יאטלה ג' לאטו, ו סטראצ'יאטלה ג' לאטו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: פיסת נייר קלף בגודל 3 על 15 אינץ', פיסת נייר קלף בגודל 7 1/2 על 12 אינץ'.
לקרום: שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית כיכר טפלון בגודל 9 על 5 על 3 אינץ ' עם תרסיס בישול שמן צמחי. בעזרת 2 חתיכות נייר קלף מרפדים את התבנית ומאפשרים לעודף לתלות מעל הקצוות והדפנות.
במעבד מזון מערבבים את הביסקוטי ואגוזי הלוז יחד עד שהם טחונים דק.
מוסיפים את החמאה המומסת ודופקים עד שהפירורים נרטבים. בעזרת מרית גמישה, לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
אופים 8 עד 10 דקות עד ששולי הקרום מזהיבים. מצננים את התבנית על רשת למשך 20 דקות.
למילוי: בקערת נירוסטה או זכוכית בינונית מקציפים יחד את החלמונים, 1/2 כוס סוכר, תמצית וניל ומלח עד לקבלת תערובת חלקה.
שים את הקערה על תבנית מים רותחים, וודא שתחתית הקערה לא נוגעת במים.
מקציפים עד שתערובת הביצים חיוורת, סמיכה וקרמית, ומדחום לקריאה מיידית רושם 160 מעלות פרנהייט, בערך 10 עד 15 דקות.
הכניסו את הקערה לקערה גדולה יותר של מים קרים להתקררות מלאה.
בקערה בינונית אחרת, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים את השמנת עד שהיא סמיכה.
מוסיפים את יתרת 1/4 כוס הסוכר ומקציפים עד שהקרם מחזיק פסגות נוקשות.
מערבבים 1/4 של שמנת לתוך פודינג מקורר. בעזרת מרית, לקפל בעדינות את הקרם הנותר לתוך פודינג. זרוק כפיות של שוקולד-אגוזי לוז מורחים על תערובת הרפרפת ומקפלים בעדינות עד שהם משולבים אך עדיין שמנמנים. כף את התערובת על הקרום המוכן. מקפלים את נייר הקלף התלוי מעל הרפרפת ומקפיאים לפחות 8 שעות או עד 3 ימים.
העבירו מרית דקה סביב הסמיפרדו בין נייר הקלף לתבנית. קפלו את נייר הקלף והפכו את הסמיפרדו על מגש. מקלפים את הנייר וחותכים לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירות נהדרות עבור סמיפרדו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "