קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 38 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

סטראצ'יאטלה סמיפרדו

סטראצ'יאטלה סמיפרדו
ניתן להכין את המתכון סטרציאטלה סמיפרדו בסביבות 8 שעות ו 38 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 680 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 6 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, מלח ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 55%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סמיפרדו נוגט שקדים עם רוטב שוקולד מריר (סמיפרדו אל טורון), סטראצ'יאטלה ג' לאטו, ו סטראצ'יאטלה ג' לאטו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: פיסת נייר קלף בגודל 3 על 15 אינץ', פיסת נייר קלף בגודל 7 1/2 על 12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
3
לקרום: שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית כיכר טפלון בגודל 9 על 5 על 3 אינץ ' עם תרסיס בישול שמן צמחי. בעזרת 2 חתיכות נייר קלף מרפדים את התבנית ומאפשרים לעודף לתלות מעל הקצוות והדפנות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
במעבד מזון מערבבים את הביסקוטי ואגוזי הלוז יחד עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את החמאה המומסת ודופקים עד שהפירורים נרטבים. בעזרת מרית גמישה, לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים 8 עד 10 דקות עד ששולי הקרום מזהיבים. מצננים את התבנית על רשת למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
למילוי: בקערת נירוסטה או זכוכית בינונית מקציפים יחד את החלמונים, 1/2 כוס סוכר, תמצית וניל ומלח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
שים את הקערה על תבנית מים רותחים, וודא שתחתית הקערה לא נוגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מקציפים עד שתערובת הביצים חיוורת, סמיכה וקרמית, ומדחום לקריאה מיידית רושם 160 מעלות פרנהייט, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
הכניסו את הקערה לקערה גדולה יותר של מים קרים להתקררות מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
בקערה בינונית אחרת, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים את השמנת עד שהיא סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים את יתרת 1/4 כוס הסוכר ומקציפים עד שהקרם מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
13
מערבבים 1/4 של שמנת לתוך פודינג מקורר. בעזרת מרית, לקפל בעדינות את הקרם הנותר לתוך פודינג. זרוק כפיות של שוקולד-אגוזי לוז מורחים על תערובת הרפרפת ומקפלים בעדינות עד שהם משולבים אך עדיין שמנמנים. כף את התערובת על הקרום המוכן. מקפלים את נייר הקלף התלוי מעל הרפרפת ומקפיאים לפחות 8 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
14
העבירו מרית דקה סביב הסמיפרדו בין נייר הקלף לתבנית. קפלו את נייר הקלף והפכו את הסמיפרדו על מגש. מקלפים את הנייר וחותכים לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מגישים על צלחות צוננות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירות נהדרות עבור סמיפרדו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "