סטרוגנוף פטריות פורטובלו
סטרוגנוף פטריות פורטובלו הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, מרק ירקות, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר ופורטובלו פטריות סטרוגנוף, עוף פורטובלו סטרוגנוף, ו Portobello ו Stroganoff תרד-6 נקודות.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אטריות ביצים ומבשלים עד אל דנטה, כ -7 דקות.
הסר מהחום, לנקז, ולהניח בצד.
במקביל, להמיס חמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב עד מתרכך. הפעל את החום עד בינוני גבוה, ולהוסיף פטריות פרוסות. מבשלים עד שהפטריות רפויות ומשחמות.
באותו מחבת, מערבבים במרק ירקות, כדי להיות בטוח לערבב בכל חתיכות משחימים את החלק התחתון של המחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד התערובת מצטמצמת על ידי 1/
הפחת את החום לנמוך, והחזר את הפטריות והבצל למחבת.
הסר את המחבת מן החום, מערבבים יחד את השמנת החמוצה ואת הקמח; ואז להתמזג לתוך הפטריות. להחזיר את המחבת למבער, ולהמשיך לבשל על אש נמוכה, רק עד הרוטב מתעבה. מערבבים את הפטרוזיליה, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים מעל אטריות ביצה מבושלות.