קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 57 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

סטרקוטו (צלי סיר) עם פטריות פורצ'יני

סטרקוטו (צלי סיר) עם פטריות פורצ'יני
זקוקים למנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית וראשונית? סטרקוטו (צלי סיר) עם פטריות פורצ'יני יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 3 מנות.1 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 45 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 495 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, מרק בקר, רוזמרין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-57 דקות. 39 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80%, וזה מרהיב. מתכונים דומים: צלי סיר איטלקי (Stracotto alla Fiorentina), פסיון צלי בסיר עם פינו ופורצ'יני, וצלי סיר עם פטריות.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
3
מייבשים את הבשר עם נייר סופג ומתבלים במלח ופלפל. בסיר כבד של 6 ליטר או בתנור הולנדי, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
10 עגבניות בינוניות (בערך 1/2 פאונד)10 עגבניות בינוניות (בערך 1/2 פאונד)
1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale
1 קופסת (8 אונקיות) ירקות מעורבים, סחוטים1 קופסת (8 אונקיות) ירקות מעורבים, סחוטים
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה, מרוככת, למריחה על טוסט אם רוציםחמאה לא מלוחה, מרוככת, למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה ארוזים בצורה רופפת, קצוצים דק1/2 כוס עלי פטרוזיליה ארוזים בצורה רופפת, קצוצים דק
4
מוסיפים את הבקר ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale
5
מוציאים את הבקר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale
6
מנמיכים את האש לבינונית.
7
מוסיפים את השמן הנותר ואת הבצלים. מבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד לריכוך, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון, זרע וקצוץ (בערךמלפפון, זרע וקצוץ (בערך
1 קופסת (8 אונקיות) ירקות מעורבים, סחוטים1 קופסת (8 אונקיות) ירקות מעורבים, סחוטים
8
מוסיפים את השום ומבשלים במשך דקה עד שהוא ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
9
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מערבבים פנימה את המרק והפטריות. מחזירים את הבשר לסיר ומביאים את הנוזל לרתיחה. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהבשר רך במזלג, כ-3 שעות, הופכים את הבקר באמצע הדרך ומוסיפים עוד מרק בקר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 קופסת מרק עגבניות1 קופסת מרק עגבניות
1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale
פסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסיליפסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסילי
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
Vermicelli, שבור לחתיכות בגודל 2 אינץ'Vermicelli, שבור לחתיכות בגודל 2 אינץ'
2 חתיכות חזה עוף ללא עצמות (בערך 1 קילו)2 חתיכות חזה עוף ללא עצמות (בערך 1 קילו)
10
מעבירים את בשר הבקר לקרש חיתוך. אוהלו בנייר כסף והניחו לעמוד במשך 15 דקות. בינתיים, שפכו את כל עודפי השומן מהחלק העליון של מיצי המחבת. בעזרת בלנדר טבילה מערבבים את מיצי המחבת והירקות עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי
1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
קרש חיתוךקרש חיתוך
ללא נייר כסףללא נייר כסף
Vermicelli, שבור לחתיכות בגודל 2 אינץ'Vermicelli, שבור לחתיכות בגודל 2 אינץ'
11
מוסיפים את הרוזמרין והתימין. מביאים לרוטב לרתיחה ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
10 עגבניות בינוניות (בערך 1/2 פאונד)10 עגבניות בינוניות (בערך 1/2 פאונד)
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
סלרי, מגורר דקסלרי, מגורר דק
בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
12
חותכים את הבקר לחתיכות בגודל 1 אינץ' ומניחים על מגש. מורחים מעט מהרוטב על הבשר ומגישים את הרוטב הנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
סלרי, מגורר דקסלרי, מגורר דק
1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale
יין אדום, לכסות הכליין אדום, לכסות הכל