את המתכון סיבוב 2-ניתן להכין תת קציצות בערך 55 דקות. למנה העיקרית הזו יש 919 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מיונז, עלי בזיליקום טריים, לחמניות משנה ופרמזן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, שהוא מוצק. נסו כדורי בשר צוללות, כדורי בשר צוללות, ו כדורי בשר צוללות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקציצות, בקערה גדולה מערבבים יחד את כל המרכיבים (כולל הבקר), למעט שמן הקנולה, רוטב העגבניות והמוצרלה, עד לאיחוד טוב. בעזרת ידיים רטובות יוצרים חתיכות בגודל אגוז לכדורים.
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה ומטגנים את הקציצות עד להשחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
פורסים את הלחמניות לשניים לאורכם ולשים על תבנית עם נייר אפייה. מעל כל חצי 1/4 כוס מרוטב העגבניות, 4 קציצות וקצת גבינת מוצרלה. מכניסים לתנור ואופים 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
בסיר בינוני מוסיפים את השמן ומחממים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עוד 15 דקות.
4
מחלקים את הבקר הטחון ושומרים 1/2 פאונד למתכון הסיבוב 2, תת קציצות. מעצבים ל -4 קציצות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
5
מניחים במחבת שרוססה בתרסיס בישול נון-סטיק על בינוני-גבוה ומבשלים קציצות 3 דקות מכל צד. ברגע האחרון של הבישול, למעלה קציצות בשר עם גבינה כך שזה יהיה להמיס.