סיידר חזיר מרווה
סיידר חזיר מרווה לוקח מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך סיידר תפוחים, פלפל, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו משקה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: צלעות חזיר מרווה עם רוטב סיידר פאן, צלעות חזיר ברוטב סיידר מרווה, ו צלעות חזיר מוקפצות ברוטב שמנת מרווה.
הוראות
חותכים בשר חזיר לרוחב ל -12 חתיכות.
מפזרים את שני הצדדים של חזיר באופן שווה עם מלח ופלפל.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
להוסיף שמן שנותר, שאלוט, מרווה קצוצה; לבשל 2 דקות. מערבבים בחומץ.
להקציף מרק, סיידר, חרדל, קורנפלור.
מוסיפים תערובת למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מקשטים עם מרווה, אם תרצה.