סיידר חזיר מרווה לוקח מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך סיידר תפוחים, פלפל, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו משקה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: צלעות חזיר מרווה עם רוטב סיידר פאן, צלעות חזיר ברוטב סיידר מרווה, ו צלעות חזיר מוקפצות ברוטב שמנת מרווה.
הוראות
1
חותכים בשר חזיר לרוחב ל -12 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מפזרים את שני הצדדים של חזיר באופן שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מחממים 2 כפיות שמן במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף חזיר; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף שמן שנותר, שאלוט, מרווה קצוצה; לבשל 2 דקות. מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
7
להקציף מרק, סיידר, חרדל, קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים תערובת למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.