סיידר ספייס עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סיידר ספייס עוגה. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . אם יש לך סיידר תפוחים, מיץ לימון, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוגת דלעת וסיידר תפוחים, עוגת תפוחים ספייס עם קרם חמאה קרמל סיידר (ללא גלוטן), ו Cider And Spice Bag (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 177°. חמאה 2 (8 - על 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ואבק עם קמח, לדפוק את עודף.
לטאטא יחד קמח (1 1/2 כוסות), אבקת אפייה, קינמון, מלח, אגוז מוסקט, ציפורן, ו allspice בקערה בינונית.
מערבבים סיידר תפוחים ומיץ לימון בכוס מדידה קטנה.
מקציפים חמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, ולאחר מכן מוסיפים סוכר חום ופעימה עד בשילוב.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת (תערובת ייראה מקושקש).
להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח ותערובת סיידר לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד רק בשילוב.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה (הבלילה תיצור שכבה דקה) ומחבתות ראפ על משטח עבודה פעם אחת לשחרר כל בועות אוויר גדולות.
אופים שכבות עוגה עד שהם מתחילים להתרחק מצדדים של מחבתות ומלקט עץ או שיפוד מוכנס במרכז כל שכבת עוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
שכבות עוגה מגניב מחבתות על מדפים 5 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין דק סביב קצה של כל שכבה ולהפוך שכבות על מדפים. מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה.
להקציף יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד 2 ליטר.
לטאטא סיידר, ואז להביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן, ומרתיחים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה (תערובת תהיה עבה מאוד).
מעבירים לקערת מתכת ושמים בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים, ואז מערבבים מדי פעם עד קריר, כ -30 דקות.
מקציפים חמאה בקערה גדולה עם מקצף ניקה במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, ולאחר מכן להוסיף שליש תערובת סיידר ופעימה עד incorporated.
להוסיף תערובת סיידר הנותרים ולהמשיך להכות עד חלקה.
כאשר עוגות הם מגניבים, לארגן 1 שכבת צד שטוח על צלחת שטוחה או דוכן עוגה להתפשט למעלה עם 3/4 כוס חמאה. למעלה עם הנותרים שכבת העוגה שטוח בצד למעלה. כפור העליון בצד של עוגה עם קרם חמאה שנותר. צ ' יל 2 שעות לפני ההגשה (כדי לחזק את קרם חמאה).
* שכבות עוגה ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* ניתן לקרר עוגה חלבית, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד לאחר 2 שעות, עד 1 יום. להביא לטמפרטורת החדר לפני החיסכון.