סילבו של ריבס וג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן ומנת צד צמחונית lacto ovo? Rhubarb & ג'ינג'ר סילאב יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קרם כפול, מסקרפונה, סוכר גלגלית, ויין. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה עם שוקולד לבן וג'ינג'ר, זנגביל שביר וריבס, ג'ינג'ר ריבס פריך, ו ריבס-סורבה זנגביל.
הוראות
שים את הריבס, זנגביל שורש, סוכר ויין לבן במחבת, להביא לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 4-5 דקות עד ריבס התרכך.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
בקערה אחרת, להקציף את mascarpone, שמנת כפולה וקצפת סוכר לפסגות רכות.
הסר 4 כפות מקורר ריבס ו מחית עם מזלג, ואז לקפל לתוך תערובת קרם.
מחלקים את שאר ריבס עלומה בין 4 כוסות, שומר קצת. כף מעל תערובת הקרם, ואז למעלה עם כמה חתיכות של זנגביל גבישי ושאר ריבס. יכול להיות מקורר במשך כמה שעות לפני ההגשה.