סינטה וירקות מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Sirloin ירקות מוקפץ. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. אם יש לכם רוטב סויה, מרק בשר בקר פחות נתרן, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה, ערבוב היטב; מפזרים באופן שווה על סטייק.
מערבבים עמילן תירס, סוכר ופלפל אדום בקערה בינונית, מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים במרק ורוטב סויה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים גזר למחבת; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים סטייק וברוקולי; מוקפץ 1 דקה. מערבבים בתערובת מרק; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הוסף אפונה שלג; לבשל 30 שניות או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019