סינטה מוקפצת עם אטריות ראמן
סינטה מוקפץ עם אטריות ראמן יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מנה עיקרית זו כוללת 760 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו תירס תינוק, גזר, פרחי ברוקולי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו מוקפץ אטריות קישואים (קל + פליאו), אטריות ראמן מוקפצות, ו מוקפץ ירקות טריאקי עם אטריות ראמן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצד מנות תיבול מאטריות. מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו עמילן תירס ו 1/4 כוס מרק עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד. במחבת גדולה או בווק, מוקפצים בקר בשמן עד שכבר לא ורוד.
מוסיפים רוטב סויה; מבשלים 3-4 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מוסיפים למחבת את התירס, הברוקולי, הפלפל האדום, הגזר, הבצל והמרק שנותר.
מפזרים תוכן של מנות תיבול. מערבבים ומטגנים במשך 5-7 דקות או עד שהירקות רכים.
מערבבים את תערובת עמילן התירס ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
להוסיף בשר בקר ואטריות למחבת; חום דרך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו הר. יין עמק וידר נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 75 דולר.
![אחוזת המנון מרלו הר. יין עמק ודר נאפה]()
אחוזת המנון מרלו הר. יין עמק ודר נאפה
דובדבן שחור, וניל, עשיר