סינטה מוקפץ עם אטריות ראמן יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מנה עיקרית זו כוללת 760 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו תירס תינוק, גזר, פרחי ברוקולי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו מוקפץ אטריות קישואים (קל + פליאו), אטריות ראמן מוקפצות, ו מוקפץ ירקות טריאקי עם אטריות ראמן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בצד מנות תיבול מאטריות. מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו עמילן תירס ו 1/4 כוס מרק עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד. במחבת גדולה או בווק, מוקפצים בקר בשמן עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו הר. יין עמק וידר נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 75 דולר.