זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גזר קלוי & גזר לבן עם שאלות & חמאת עשב, שרימפס קוקוס עם מחית בטטה מתובלת וחמאת שמחת שקדים, ו סינטה צלויה ברוטב סויה שאלוט.
הוראות
1
קודם תכין את החמאה המתובלת. מערבבים את החומרים יחד עם פלפל. טופס לצורת נקניק בין שכבות של סרט נצמדות, קצוות טוויסט סגורים צמרמורת עד המשרד. אתה יכול לעשות את זה עד 3 ימים לפני או לשמור מקורר או קפוא במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
עבור מחית, לבשל את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
3
מסננים, ואז קיטור יבש במסננת במשך כמה דקות. מאש עם חמאה ושמנת, מתבלים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לזרוק את הגזר עם 25 גרם של חמאה ותבלינים במגש קלייה. צלי במשך 15-20 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
מחממים את שאר החמאה במחבת חסינת אובן ומשחימים את הסירלוין למשך 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים לתנור ומבשלים 10 דקות, לנדיר בינוני ו 15 דקות עבור עשוי היטב. לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
כדי להפוך את הסלט, לזרוק את הפטרוזיליה בצלצלים עם שמן, חומץ, חרדל ותבלינים. חותכים את הסטייק ומגישים עם מחית, גזר וסלט, ושתי פרוסות של חמאה מתובלת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.