סינטה עם חמאה מתובלת, סלט שאלוט, גזר קלוי ומחית
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גזר קלוי & גזר לבן עם שאלות & חמאת עשב, שרימפס קוקוס עם מחית בטטה מתובלת וחמאת שמחת שקדים, ו סינטה צלויה ברוטב סויה שאלוט.
הוראות
קודם תכין את החמאה המתובלת. מערבבים את החומרים יחד עם פלפל. טופס לצורת נקניק בין שכבות של סרט נצמדות, קצוות טוויסט סגורים צמרמורת עד המשרד. אתה יכול לעשות את זה עד 3 ימים לפני או לשמור מקורר או קפוא במשך 1 חודש.
עבור מחית, לבשל את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים עד במכרז, על 15 דקות.
מסננים, ואז קיטור יבש במסננת במשך כמה דקות. מאש עם חמאה ושמנת, מתבלים וחמים.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לזרוק את הגזר עם 25 גרם של חמאה ותבלינים במגש קלייה. צלי במשך 15-20 דקות, עד מכרז.
מחממים את שאר החמאה במחבת חסינת אובן ומשחימים את הסירלוין למשך 2 דקות בכל צד.
מעבירים לתנור ומבשלים 10 דקות, לנדיר בינוני ו 15 דקות עבור עשוי היטב. לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
כדי להפוך את הסלט, לזרוק את הפטרוזיליה בצלצלים עם שמן, חומץ, חרדל ותבלינים. חותכים את הסטייק ומגישים עם מחית, גזר וסלט, ושתי פרוסות של חמאה מתובלת על גבי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019