קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סיר איטי חמש עשרה מרק שעועית

סיר איטי חמש עשרה מרק שעועית
סיר איטי חמש עשרה מרק שעועית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 259 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך בייקון, חזיר בשרי, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-20 דקות. . וזה די טוב. נסו סיר בישול איטי חמש עשרה שעועית ומרק ירקות (סיר חרס) (יום שני ללא בשר), חמש עשרה דקות " מרק שעועית שחורה, ו שעועית חיל הים, בייקון ומרק תרד (סיר לחץ, תנור איטי או תנור למעלה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את משכן החזיר בתוך תנור איטי 5 עד 6 ליטר, ולמלא חצי הדרך מלא עם מים. הגדר לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את הבייקון לכמה דקות, ולאחר מכן מוסיפים בצל, גזר וכרוב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות במשך כ 5 דקות. מערבבים אבקת צ ' ילי ושום; לבשל במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
מעבירים את התערובת לבישול איטי, ומוסיפים שעועית, עגבניות ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
כיסוי, ומבשלים 2 שעות על גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 6 עד 7 שעות, או עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
5
מעבירים את שוק החזיר ללוח חיתוך, מסירים בשר מעצם ומחזירים בשר לבישול איטי. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
סטייק ניו יורק כפולסטייק ניו יורק כפול
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים