סיר איטי מרק תפוחי אדמה מוקרם
מרק תפוחי אדמה קרמי מבשל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 430 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם קמח, פלפל טחון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו מרק תפוחי אדמה עם כיריים איטיים, סיר איטי מרק תפוחי אדמה מוקרם, ו קרמי איטי מבשל עוף ומרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון ובצל במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד בייקון הוא חום אחיד בצל רכים.
מעבירים את הבייקון והבצל לבישול איטי, ומערבבים במרק עוף, מים, תפוחי אדמה, מלח, עשב שמיר ופלפל לבן. מכסים, ומבשלים על 6 עד 7 שעות נמוכות, ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח וחצי וחצי. מערבבים לתוך המרק יחד עם חלב התאדה. לכסות, ולבשל עוד 30 דקות לפני ההגשה.