צ'ילי סיר לחץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 450 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר טחון, שעועית, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . נסו סיר לחץ צ'ילי, סיר לחץ צ'ילי עדשים, ו סיר לחץ צ'ילי בשר צבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבשר הטחון בסיר הלחץ מעל חום גבוה בינוני; לבשל עד חום ומתפורר, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
2
הסר את בשר טחון, ולנקז את השומן העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3
החזירו את סיר הלחץ הפתוח למבער על אש בינונית, יוצקים את שמן הזית ומערבבים את הבצל, פלפל ירוק ופלפל חלפיניו. מבשלים ומערבבים במשך 3 עד 4 דקות, עד הבצל הוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
4
מוסיפים את השום, ומבשלים ומערבבים במשך כ -30 שניות נוספות. להחזיר את הבשר לסיר הלחץ; לערבב את שעועית הכליה, עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות, סוכר חום, אבקת קקאו, פתיתי פלפל אדומים, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ומים.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Poema Cavan יבש נוסף עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.