קושיקשה
מוכן ב54 דק.
מנות1
ציון בריאות100
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט Orzo עשב גינה

סלט Orzo עשב גינה
סלט Orzo עשב גן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 181 גרם של שומן, וסך הכל 3402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, פלפל קלוי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 54 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו פארמר של גן Orzo פסטה סלט # FarmtoJar, סלט גן עשבי תיבול, ו סלט אורזו פרי הדר-הרב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומבשלים אורזו על פי כיוונים עבור אל דנטה. השתמשתי orzo מותג Garafalo וזה מבשל בצורה מושלמת ב 9 דקות.בעוד אורזו מבשל, קוצצים את הבצל האדום, זיתים קלמטה ופלפלים אדומים קלויים. אני לא קוצץ דק מדי, אבל זה עניין של בחירה אישית.לאחר orzo נעשה, לנקז אותו ולשים אותו לתוך קערת עבודה גדולה.בעוד orzo חם, להוסיף 1/4 של בקבוק של ויניגרט בלסמי של Newmans. מערבבים.הבא, בעוד אורזו הוא עדיין חם, להוסיף את גבינת עיזים. אם הגבינה מגיעה ביומן, ייתכן שתרצה לחתוך אותו לפני הוספת. Blend.It חשוב להוסיף את גבינת העיזים בזמן שהאורזו חם. זה מאפשר לו להתמזג ולהיות חלק ההלבשה. לוקח כמה דקות לוודא שגבינת העז והרוטב מתערבבים היטב. לא יהיה הרבה רוטב. הפסטה עשויה להיות קצת יבשה בשלב זה.ברגע שגבינת העז כולה מעורבבת, מוסיפים את הזיתים, הבצל והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים היטב.
3
מוסיפים כ 2 כפות של שמן זית ומערבבים. סלט לא יהיה רטוב מאוד.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו מגניב במשך כ -10 דקות.לאסוף את עשבי תיבול טריים, לשטוף אותם דק קוצצים. אתה צריך בערך 1/4 כוס פעם כל עשבי תיבול קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את עשבי התיבול לסלט ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף עוד 1/4 של בקבוק רוטב בלסמי ומערבבים.מלח ופלפל לפי הטעם. אני לא משתמש ביותר מדי מלח כפי שאני מרגיש הזיתים יכולים להיות מלוחים במקצת.אתה יכול להוסיף קצת יותר שמן זית במידת הצורך. אני בדרך כלל מוסיף כמה כתמים בסוף.הסלט הזה לא נוטף רוטב. אם אתה מעדיף יותר נוזלי, אל תהסס להשתמש יותר של ההלבשה בלסמית.נתתי לסלט הזה לנוח כמה שעות כדי שטעמים יתמזגו.אני חושב שזה הכי טוב מוגש בטמפרטורת החדר.אל תהסס להתנסות עם מה עשבי תיבול אתה אוהב או יש על היד. אני חושב שהמפתח הוא להשתמש בעשבי תיבול טריים לסלט הזה.
מרכיבים שתצטרך