סלט אבוקדו וצדפות בגריל
סלט אבוקדו וצדפות בגריל נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 84 גרם שומן, ובסך הכל של 1003 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ לימון, מלח ים ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את מיץ ליים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-תפוזים כמו קינוח. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: סלט אבוקדו וצדפות בגריל, סלט צדפות, מנגו ואבוקדו, ו סלט צדפות טרופי עם אבוקדו ומנגו וקוקוס קלוי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מרינדה: מכניסים את כל המצרכים לקערה בינונית ומציפים עד לקבלת חלקה. שמרו 1/4 כוס מהמרינדה בקערה קטנה.
מוסיפים את הצדפות לקערה עם המרינדה. מכסים ומכניסים למקרר עד 30 דקות.
מוציאים את הצדפות מהמרינדה ומייבשים עם מגבות נייר. מחק את המרינדה. מצפים מחבת מטגן גדולה וכבדה בשמן זית כתית מעולה ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הצדפות בשכבה אחת. מבשלים עד להזהבה בצד 1, כ -2 דקות, תלוי בגודל. הופכים ומשחימים בצד השני, עוד 2 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד להתקרר מעט.
אבוקדו מקורמל: מצפים את תחתית מחבת קטנה ולא דביקה על אש בינונית, בשמן זית כתית מעולה.
מפזרים 1 צד של פרוסות אבוקדו עם סוכר, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים אותם למחבת ומבשלים עד שהסוכר מקורמל וזהוב, כ -2 דקות. הופכים בעדינות ומבשלים עוד 30 שניות.
מוציאים לצלחת ומניחים בצד.
שים את חסה התינוק בקערה עם מחצית מקטעי האשכוליות.
מוסיפים את 1/4 כוס המרינדה השמורה וזורקים עד לציפוי.
שים את החסה הלבושה על מגש הגשה. למעלה עם האבוקדו המקורמל,קטעי האשכוליות שנותרו וצדפות.