סלט אבוקדו קובה, גרגר נחלים ואננס (Ensalada de Aguacate, Berro, y Pina)
אבוקדו קובני, גרגיר הנחלים וסלט אננס (Ensalada de Aguacate, Berro, Y Piña) עשוי להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבוקדו floridan, מיץ ליים טרי, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סלט אבוקדו (Ensalada de Aguacate), סלט עגבניות ואבוקדו (ENSALADA DE AGUACATE Y TOMATE), ו קוקטייל שרימפס, אננס ואבוקדו (קוקטייל De Camarones con Piña y Aguacate) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את גרגר הנחלים במסננת ולשטוף תחת מים זורמים קרים כדי להסיר כל חצץ או חול. זרוק כל עלים מצהיבים ולהסיר את הגבעולים הקשים; עבור סלט זה, אתה רוצה רק את העלים ואת הגבעולים במכרז. מתייבשים עם מגבות נייר ומקררים בזמן שאתה מכין את שאר הסלט.
מניחים את פרוסות האננס על תבנית אפייה ומפזרים את הסוכר באופן שווה על גביהם. מטאטאים כ 4 אינץ ' ממקור החום, פונה פעם אחת, במשך 10 דקות בכל צד, עד חום זהוב קלות.
בואו מגניב, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'. תניח בצד.
מניחים את השום, שמן זית, חומץ או מיץ ליים, כמון, מלח ופלפל בקערה קטנה ולהקציף לשלב. טעם לתיבול. תניח בצד.
חותכים את האבוקדו (ים) לאורכו במחצית סביב הבור ולהסיר את הבור.
מניחים את חצאי האבוקדו לחתוך בצד למטה על משטח העבודה לחתוך לאורכו לתוך 1 אינץ ' פלחי רחב. לקלף כל קטע ביד או בסכין קילוף, וחותכים לקוביות 1 אינץ'.
מניחים את גרגיר הנחלים בקערה בינונית וזורקים עם חצי ההלבשה. לארגן על מגש גדול.
מוסיפים את האננס והאבוקדו לאותה קערה וזורקים עם שאר הרוטב. תלוש את האננס ואבוקדו על המיטה של גרגיר הנחלים.
מקשטים עם רסיסי בצל אדום ומגישים מיד.
Reprinted with permission from Gran Cocina Latina: The Food of Latin America by Maricel Presilla, © 2012 Norton