סלט אבטיח יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 773 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך גבינת פטה, מיץ לימון, אבטיח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט אבטיח עם ויניגרט אבטיח, סלט אבטיח, ו סלט אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן ויניגרט ממש לפני השימוש. דרך פתיחת הזנה של בלנדר פועל, להוסיף 1 בכל פעם: חומץ שמפניה, מיץ לימון, מנטה קצוץ, מלח ופלפל. השארת הבלנדר פועל, להוסיף את השמן בזרם איטי. להתאים תיבול, לטעום, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
לזרוק יחד ארוגולה ובצל. מקפלים באבטיח. מערבבים בעדינות מספיק של ויניגרט למעיל. למעלה עם גבינת פטה.