קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםסלט
אירועיםקיץ
מגזין

סלט אבטיח עם מנטה פריך פרושוטו

סלט אבטיח עם מנטה פריך פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אבטיח עם מנטה פריך Prosciutto. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, שמן זית, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפונה ומרק נענע עם רצועות פרושוטו פריכות, קישואים וגבינת עיזים עם נענע טרי, צנוברים ופרושוטו פריך, ו אבטיח-סלט פרושוטו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 F. מסדרים את הפרושוטו בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
אופים עד פריך, 8 עד 10 דקות. לקצץ ולהשליך את הקליפה מן האבטיח.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
חותכים את הבשר למשולשים עבים 1/4 אינץ'.
4
מניחים את האבטיח במנות ומפזרים עם צנוניות, בצל ירוק, מנטה, ובוטנים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
טפטוף עם מיץ לימון ושמן. מתבלים עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. לשבור את הפרושוטו לחתיכות ומפזרים על הסלט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פרושוטופרושוטו
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'