סלט אבטיח עם מנטה פריך פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אבטיח עם מנטה פריך Prosciutto. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, שמן זית, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפונה ומרק נענע עם רצועות פרושוטו פריכות, קישואים וגבינת עיזים עם נענע טרי, צנוברים ופרושוטו פריך, ו אבטיח-סלט פרושוטו.
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. מסדרים את הפרושוטו בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים עד פריך, 8 עד 10 דקות. לקצץ ולהשליך את הקליפה מן האבטיח.
חותכים את הבשר למשולשים עבים 1/4 אינץ'.
מניחים את האבטיח במנות ומפזרים עם צנוניות, בצל ירוק, מנטה, ובוטנים.
טפטוף עם מיץ לימון ושמן. מתבלים עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. לשבור את הפרושוטו לחתיכות ומפזרים על הסלט לפני ההגשה.