קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

סלט גרבנזו

סלט גרבנזו
סלט גרבנזו הוא ארוחה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 110 קלוריות . תמורת 49 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, פלפל, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 46% . מתכונים דומים: סלט גרבנזו ים תיכוני , סלט גרבנזו ברוקולי וסלט גרבנזו עוף .

הוראות

1
בקערת סלט גדולה מערבבים את השעועית, העגבניות, הסלרי, הבצל והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד קצת לטפטוף2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד קצת לטפטוף
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
2
בקערה קטנה, טורפים את מרכיבי הרוטב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
3
יוצקים מעל תערובת שעועית; לזרוק למעיל. מצננים עד להגשה.
4
מגישים עם כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. שרדונה Dutton-Goldfield Dutton Ranch עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-43 דולר לבקבוק.
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
2013 הייתה עוד עונת גידול כוכבת בעמק הנהר הרוסי; אביב חם, מזג אוויר נהדר של פריחה, ועונת הבשלה מתונה ארוכה. הבלוקים שלנו עבור תערובת Dutton Ranch נקצרו בין ה-9 בספטמבר ל-11 באוקטובר; הפרי היה נקי ובשלה להפליא, ונתן לנו יינות עם עמוד השדרה החומצי וטעמי פרי הדר ופירות אבן שאנחנו כל כך אוהבים מהשכונה שלנו. היין הזה הוא על רעננות ואיזון: באף הוא מוביל עם תווים לימון מאייר, אגס ומינרלים, עם גוון טרופי וג'ינג'ר. בפה, העסיסיות של העונה הזו מאוזנת על ידי חומציות מוצקה וליבת פרי מתפתחת שגורמת לך לחזור. כדור חמצמץ לימון, אגס בשל ומגע של תפוח ירוק ממלאים את פרופיל הפרי, בעוד המינרליות הפלדה והשמנת המתוקה מוסיפים מורכבות שאנחנו אוהבים ביין הזה. אלכוהול מתון והחומציות העסיסית המיוחדת של גרין ואלי מקלים על גימור ההדר/ג'ינג'ר הרענן והמתמשך. זהו יין שמתפתח בכוס ויתגמל בקלות 5 שנים של יישון במרתף, אבל שניהם יהיו אתגר עם הפיתוי המיידי שלו.