סלט אודם סלק ותפוחים
סלט סלק אדום אודם הוא סלט צמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו . תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, סלק, מלח וכרוב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט סלק אודם , סלט סלק אדום עם שומר ואגוזי מלך , ובורשט סלק אדום .
הוראות
לקרצף את הסלק ולקצץ את החלק העליון עד 1 אינץ'.
מכניסים לתנור הולנדי; להוסיף מים לכיסוי. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, 30-60 דקות או עד לריכוך.
מקלפים את הסלק וחותכים ל-1/2 אינץ'. קוביות. בקערה גדולה מערבבים את התפוחים, הקייל, הכרוב, הגזר, הבצל והסלק.
בקערה קטנה, טורפים את שאר החומרים.
יוצקים על סלט; לזרוק למעיל. מקררים, מכוסה, לפחות 4 שעות או עד לצינון, תוך ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!