סלט אוזני החזיר המטוגן של אפריל בלומפילד
סלט האוזן של אפריל בלומפילד חזיר מטוגן נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מנה אחת מכילה 2938 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 322 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם רוטב צלפים לימון, שניתנו שומן ברווז, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טוסטים של אפריל בלומפילד עם חמאת רמפה וביצי שליו מטוגנות, סלט קיסר w אפריל בלומפילד כרובית & פסטה אנשובי, ו הביצים הממולאות של אפריל בלומפילד (מתכונים דומים).
הוראות
ודא אוזני החזיר שלך הן ללא שיער. הסר כל מה שאתה מזהה עם סכין או סכין גילוח asharp. שים את האוזניים בסיר אטום עם מכסה שמחזיק אותם בנוחות, ולאחר מכן להוסיף מספיק שומן ברווז כדי לכסות אותם.
חותכים את מעגל נייר קלף שיכסה את האוזניים, לשים אותו על גבי אותם, ולמעלה אותו עם צלחת לשקול אותם. לכסות את המחבת, לשים אותו בתנור, ומבשלים רק עד האוזניים כל כך רכות כי כאשר אתה נותן להם צביטה מוצקה, האצבעות שלך להיפגש, על 4 שעות.
הפוך את רוטב הצלף לימון: קטע את הלימונים. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך קערה נפרדת, להוסיף את שאר החומרים, ומערבבים היטב.
הוסף את קטעי לימון לזרוק בעדינות כדי מעיל אותם מבלי לשבור אותם. השתמש מיד או צמרמורת במקרר מכוסה, עד 1 שעה.
הסר את האוזניים מהתנור ולתת להם להתקרר שקוע בשומן. לאחר האוזניים מגניב, להסיר אותם מן השומן, לנגב אותם, וללטף אותם יבש. (זן ושמור את שומן הברווז לשימוש נוסף.)
בינתיים, להפריד את העלים של endives ו treviso או radicchio. שים אותם בקערה גדולה, לכסות בניילון נצמד, ולשים את הקערה במקרר. (אני אוהב את הניגוד בין העלים הקרירים והאוזן של החזיר החם.)
יוצקים את שמן הבוטנים לתוך טיגון עמוק וחום עד 350 ° F. (כמות השמן תהיה תלויה ביכולת של הטיגון שלך.) אני לא ממליץ לעשות את זה בטיגון ללא מכסה, כי השמן יהיה פופ, לירוק, ונתז כמו מטורף. נסה לא להיבהל. מוסיפים בעדינות 1 אוזן (או 2 אם יש לך טיגון גדול), מיד לסגור את המכסה, ומטגנים עד חום זהוב להפליא, על 8 דקות. להעביר מגבות נייר לניקוז ומתבלים מיד משני הצדדים עם מלח. שמור את האוזן (ים) במקום חם, כמו נקודה חמימה ליד התנור, בזמן שאתה מטגן את השאר.
קח את קערת האנדיב מהמקרר.
מפזרים 5 כפות או כך של רוטב צונן על העלים, לוודא שהוא נכנס לכל הקימורים. מוסיפים את ארוגולה ומערבבים בעדינות אך ביסודיות עם האצבעות, כך מקטעי לימון ברוטב להישאר פחות או יותר שלם אבל כל עלה מקבל קצת רוטב.
שים את הירוקים על מגש, למלא אותו עם אוזניים חמות, פריכות, ולהוסיף קצת יותר רוטב, אם אתה רוצה.