קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

סלט אורז בר

סלט אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל סלט אורז בר. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, basmati, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). סלט עוף ואורז בר: סלט ארוחת ערב לבבי ומתובל, סלט אורז בר, ו סלט אורז בר דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את מרק העוף בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את אורז בר ומביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
3
בואו לבשל במשך 25 דקות.
4
לאחר 25 דקות, מפזרים את הבזמטי או אורז גרגר ארוך. חזור לרתיחה, ולהוריד את החום לרתיחה. מבשלים במשך 15 -20 דקות נוספות, עד שהאורז מבושל דרך. (אם יש עדיין נוזל בסיר, לחשוף את הסיר ומרתיחים אותו.)
מרכיבים שתצטרך
אורז גרגר ארוךאורז גרגר ארוך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, במשך 10 דקות.
6
קצפת עם מזלג.
7
מורחים את האורז על מחבת סדין גדולה כדי להתקרר במהירות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
תוסיף את הצנוברים. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
3
הסר צנוברים מחבת ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
להקציף יחד את שמן הזית, חומץ יין אדום, סוכר ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
לזרוק אורז עם סלט מרכיבים ורוטב: בקערה גדולה בעדינות לערבב יחד את האורז מבושל מקורר, סלרי קצוץ, בצל ירוק, אפונה, חמוציות מיובשות, צנוברים, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
צ ' יל לחלוטין לפני ההגשה.

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקbasmati או אורז גרגר ארוךbasmati או אורז גרגר ארוך9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבעולים סלרי, פרוס (אודותגבעולים סלרי, פרוס (אודות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק, פרוס (אודותבצל ירוק, פרוס (אודות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואה מופשרתאפונה קפואה מופשרת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמוציות מיובשותחמוציות מיובשות1WES E אומנויות השפה האנגליתמלח ופלפלמלח ופלפל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)2(חוֹרֶף)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)שמן שומשום כההשמן שומשום כהה

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.