סלט אורז הדר
סלט אורז הדר דורש כ 1 שעה ו 16 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 6. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם כמון טחון, דבש, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מרהיב. נסו תרד הדר וסלט אורז, סלט שעועית שחורה ואורז הדר, ו פילאף אורז הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס מסדרים את השקדים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
אופים 5 עד 6 דקות עד להזהבה קלה. מגניב לחלוטין, על 15 דקות
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את ציר העוף, המלח והשמן על אש בינונית-גבוהה מערבבים פנימה את האורז. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים והאורז רך, כ-40 דקות.
מסירים את התבנית מהאש ומניחים לשבת במשך 5 דקות. בעזרת מזלג מקציפים את האורז ומניחים בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את הפטרוזיליה, גרידת התפוז, מחצית גרידת הלימון, הבצל הירוק ו -1 / 4 כוס השקדים. לזרוק היטב.
בבלנדר שלבו את שמן הזית, מיץ התפוזים, מיץ הלימון, רוטב הסויה, הדבש והכמון. מערבבים עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים את הוויניגרט על תערובת האורז ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מקשטים עם גרידת הלימון והשקדים שנותרו.