סלט אורז ניסואז
סלט אורז Niçoise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, טונאן מוצק בשמן זית, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: סלט ניסואז, ביג סקיי Niçoise סלט, ו סלט ניסואז.
הוראות
במחבת 3 עד 4 ליטר, לשלב אורז, 1/2 כפית מלח, ו 3 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד המים נספגים ואורז הוא רך לנשוך, 20 דקות.
מורחים את רמת האורז בתבנית אפייה גדולה ומאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה על חום גבוה, להביא על 2 ליטרים מים לרתיחה. הצמד מסתיים שעועית ירוקה הצמד או לחתוך שעועית לשניים.
מוסיפים למים רותחים ומבשלים רק עד ירוק בהיר ורך-פריך לנשוך, על 2 דקות.
מסננים, שוטפים היטב מתחת למים זורמים קרים, ומתנקזים שוב.
בקערה קטנה, להקציף חומץ, חרדל, שום עד חלקה.
מוסיפים שמן ומקציפים עד מעורבב היטב ועבה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ו 3 כפות כל אחת מהפטרוזיליה והעירית.
כפית אורז לתוך קערה גדולה (עם מכסה sealable, אם מתכננים להעביר).
יוצקים רוטב על אורז ומערבבים למעייל. מערבבים בעדינות שעועית, עגבניות וטונה.
מפזרים עשבי תיבול הנותרים.