סלט אטריות אודון עם Broccolini וטופו חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סלט אטריות אודון עם Broccolini וטופו חריף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 405 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם broccolini, מלח כשר, מים ארוזים במיוחד המשרד טופו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קשיו קלוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה Cajeta קשיו ג'לאטו כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אטריות אודון פינאטטי וסלט טופו, סלט אטריות אודון חריף, ו נשכח Veggie פיקנטי אודון קערת אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים טופו לפרוסות 3/4 אינץ ' עבה.
מניחים פרוסות טופו בשכבה אחת על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים במגבות נייר נוספות.
בואו לעמוד טופו במשך 30 דקות כדי לנקז, לחיצה למטה מדי פעם.
הסר טופו ממגבות נייר, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ'.
שלב 2 כפות שמן בוטנים, תמרי, ו 1 כפית Sriracha בקערה גדולה, ערבוב היטב עם להקציף.
מוסיפים קוביות טופו לתערובת תמרית, וזורקים בעדינות למעיל.
הסר טופו מהקערה עם כפית מחוררת; מילואים תערובת תמרית בקערה. מסדרים טופו בשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה רדיד מצופה בתרסיס בישול, ואופים טופו ב 350 במשך 10 דקות או עד זהב קל.
מבשלים אטריות אודון על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
שלב 6 כוסות מים ומלח בסיר גדול על חום גבוה, ולהביא לרתיחה.
הוסף Broccolini למחבת; לבשל במשך 3 דקות או עד פריך במכרז.
ניקוז ולצלול Broccolini לתוך מי קרח; לנקז היטב. צ ' ופ ברוקוליני.
להוסיף 3 כפות הנותרים שמן בוטנים, נשאר 1/2 כפית Sriracha, חומץ יין אורז, זנגביל, ושמן שומשום לתערובת תמרית שמורה בקערה; מערבבים היטב עם מקציף.
מוסיפים טופו אפוי, אטריות אודון, Broccolini, ו 1/2 כוס צנוניות פרוסות דק לקערה; לזרוק בעדינות למעיל.
מפזרים סלט עם אגוזי קשיו.