סלט אטריות כבש וסובה פיקנטי
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לרפרטואר שלך, כבש חריף וסלט אטריות סובה עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל 951 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -32 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, רוטב סויה, כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 62%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: סלט אטריות סובה עוף בוטנים פיקנטי, סלט אטריות סובה וכרוב עם רוטב בוטנים חריף, ו סלט אטריות אשכוליות-סובה עם רוטב בוטנים חריף.
הוראות
מקציפים יחד 1/4 כוס מהשמן, אבקת חמשת התבלינים והשום בתבנית אפייה בינונית, מוסיפים את הכבש והופכים לציפוי בתערובת. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד 4 שעות.
הקציפו יחד את החומץ, רוטב הסויה, שמן השומשום, הסוכר, הג ' לפנו, הדבש ושאר 2 כפות שמן הקנולה בקערה גדולה והניחו לשבת בזמן שאתם מכינים את האטריות.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את אטריות הסובה ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מסננים היטב, מניחים בקערה עם הרוטב,מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה ומערבבים עד לאיחוד.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתם מבשלים את הכבש. ניתן להכין 8 שעות מראש ולקרר.
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומתבלים במלח.
מניחים את המכרז על הגריל ומבשלים עד להזהבה ומעט חרוכים, 3 עד 4 דקות. הופכים וממשיכים לצלות במשך 2 עד 3 דקות לקבלת מידה בינונית-נדירה.
מוציאים מהגריל, מניחים לנוח 5 דקות לפני שפורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מעבירים אטריות לפלטה גדולה ומעליהם את הטלה הפרוס.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. חיית המחמד הנקמה של הטבע נט רוזסי עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
חיית המחמד הנקמה של הטבע נט רוז
תווים של פטל ופירות יער עם כמה רמזים לאשכולית. לאחר מספר דקות, היין יציג כמה ניחוחות קלמנטיין ואפרסק לבן. היין באמת חי. היין ממלא את הפה כמשי ויבש (אין שאריות סוכר) אבל הפירותיות בחיך נוטה לגרום לך לחשוב אחרת – החומציות מתונה, והגמר עובר לריבת תאנים רומזת בנגיעה זעירה של מליחות (כמו רוח אוקיינוס).