סלט אטריות פריך
סלט אטריות פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. אם יש לכם רוטב סויה, פלפלים, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט סרטנים פריך & אטריות, סלט אטריות ראמן אסייתי פריך (פחות או יותר סלט הכריך הטוב ביותר אי פעם), ו סלט אטריות ראמן אסייתי פריך (Aka בעצם סלט ארוחה משותפת הטוב ביותר אי פעם).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים לפי הוראות האריזה.
בינתיים, להביא עוד סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה, להוסיף את אפונה הצמד סוכר, לחזור לרתיחה, ומבשלים 3 עד 5 דקות, עד במכרז פריך. הרם את האפונה הצמד סוכר מהמים עם כפית מחוררת לטבול אותם בקערה של מי קרח.
עבור ההלבשה, להקציף יחד את שמן צמחי, חומץ יין אורז, רוטב סויה, שמן שומשום, דבש, שום, זנגביל, 2 כפות שומשום וחמאת בוטנים בקערה בינונית.
מערבבים את הספגטי, אפונה הצמד סוכר, פלפלים בצל ירוק בקערה גדולה.
יוצקים את הרוטב על תערובת הספגטי.
הוסף את הנותרים 1 כף של זרעי שומשום ואת הפטרוזיליה לזרוק יחד.