סלט אמנון מצופה קמח תירס הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 415 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל, פתיתי בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אמנון מצופה בקמח תירס עם סלט סקווש, אמנון מצופה קמח תירס עם סלסה, ו אמנון מצופה בקרנית עם סלסה טומטילו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים רצועות טורטייה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף; רצועות טורטייה קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיה
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
3
מפזרים רצועות עם 1/2 כפית אבקת צ ' ילי ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.