סלט אמנון מצופה קמח תירס
סלט אמנון מצופה קמח תירס הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 415 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל, פתיתי בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אמנון מצופה בקמח תירס עם סלט סקווש, אמנון מצופה קמח תירס עם סלסה, ו אמנון מצופה בקרנית עם סלסה טומטילו.
הוראות
מניחים רצועות טורטייה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף; רצועות טורטייה קלות עם ספריי בישול.
מפזרים רצועות עם 1/2 כפית אבקת צ ' ילי ו 1/4 כפית מלח.
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד פריך, ולהניח בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב קמח, קמח תירס, פתיתי בצל, ואת הנותרים 1/2 כפית אבקת צ ' ילי בצלחת רדודה.
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח; לדלות בתערובת קמח תירס.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד להשחמה פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
שלב רומיין הבא 4 מרכיבים (דרך כוסברה) בקערה גדולה.
מערבבים מיץ, חרדל, ונותר 1/4 כפית מלח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף הנותרים 4 כפיות שמן, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
טפטוף תערובת מיץ על תערובת חסה; לזרוק בעדינות מעיל.
מניחים 1 1/2 תערובת סלט כוסות על כל אחד 4 צלחות; מפזרים כל מנה עם 1 כף גבינה.
מקום 1 פילה דגים על כל סלט; למעלה עם 5 רצועות טורטייה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו