סלט אמנון מצופה קמח תירס הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 415 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל, פתיתי בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אמנון מצופה בקמח תירס עם סלט סקווש, אמנון מצופה קמח תירס עם סלסה, ו אמנון מצופה בקרנית עם סלסה טומטילו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים רצועות טורטייה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף; רצועות טורטייה קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיה
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
מפזרים רצועות עם 1/2 כפית אבקת צ ' ילי ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד פריך, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
6
שלב קמח, קמח תירס, פתיתי בצל, ואת הנותרים 1/2 כפית אבקת צ ' ילי בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פתיתי בצל יבשים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח; לדלות בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מוסיפים דגים; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד להשחמה פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
10
שלב רומיין הבא 4 מרכיבים (דרך כוסברה) בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מערבבים מיץ, חרדל, ונותר 1/4 כפית מלח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף הנותרים 4 כפיות שמן, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
טפטוף תערובת מיץ על תערובת חסה; לזרוק בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
13
מניחים 1 1/2 תערובת סלט כוסות על כל אחד 4 צלחות; מפזרים כל מנה עם 1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
14
מקום 1 פילה דגים על כל סלט; למעלה עם 5 רצועות טורטייה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.