סלט אנדיב ואבוקדו
סלט אנדיב ואבוקדו הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח כשר, אבוקדו האס, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלט אבוקדו, אנדיב ופיסטוק, סלט אבוקדו, שרימפס ואנדיב, ו סלק, אבוקדו וסלט אנדיב.
הוראות
מקציפים יחד את החרדל, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל כדי להכין ויניגרט.
הסר 1/2 אינץ 'מקצה הגבעול של כל endive, להשליך את הליבה, לחתוך את השאר על פני לחתיכות 1 אינץ'.
חותכים את האבוקדו לקוביות גדולות או טריזים. לזרוק את האבוקדו ואת endive עם ויניגרט. מתבלים, טועמים ומגישים בטמפרטורת החדר.
הערה: אבוקדו האס הם אלה חומים מקליפורניה. הירוק אלה אין כמעט כמו הרבה טעם.