סלט אנדיב ואשכוליות עם פורל מעושן
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט אנדיב ואשכוליות עם פורל מעושן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אשכוליות אודם, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פורל מעושן, תפוחי אדמה וסלט אנדיב, סלט טרוטה מעושן עם אבוקדו ואשכולית, ו לסלט סלמון מעושן עם אבוקדו ואשכולית ורודה.
הוראות
באמצעות סכין, בזהירות לקלף את האשכוליות; הקפד להסיר את כל החפירה הלבנה המרירה. לעבוד מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את קטעי האשכוליות לתוך הקערה.
להעביר את החלקים לצלחת. לסחוט כל מיץ אשכוליות נוסף מן הממברנות לתוך הקערה ומערבבים את החומץ ואת שאלוט, ואז לטאטא את frache קרם ושמן. מתבלים את ויניגרט האשכוליות במלח ופלפל.
סדר את endives על מגש גדול. למעלה עם סעיפי האשכוליות, אבוקדו קצוץ וטרוטה מעושנת ומגישים, עובר את הויניגרט ליד השולחן.