סלט אנטיפסטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מנה אחת מכילה 296 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מקרוני, עגבניות שרי, בזיליקום ושום. 80 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 46% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט קוסקוס אנטיפסטו עם ויניגרט עגבניות בתוספת שיפודי אנטיפסטו , סלט אנטיפסטו וסלט אנטיפסטו .
הוראות
1
מבשלים פסטה בסיר מים רותחים עם מלח עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
פטל טרי, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
2
לנקז.
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד שמן, חומץ, שום, בזיליקום ומלח ופלפל. לזרוק עם מקרוני חם כדי לצפות היטב. לזרוק עם פרמזן. מכסים ומצננים 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולבי
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
רוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזן
סלט גויה ותיבול ירקות
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
1 פאונד פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)