סלט ארוגולה עם אגסים מבושלים וגבינת רוקפור
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם שמן אגוז, פלפל, אנדיב בלגי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם אגסים וגוג'רי גבינה כחולה, סלט ארוגולה עם גבינה כחולה, אגסים ויניגרט משמש, ו סטייק חצאית בגריל וסלט ארוגולה עם רוקפור ורוטב קטלינה.
הוראות
מסדרים אגסים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; טפטוף עם יציאה.
מפזרים באופן שווה עם סוכר. מכסים ואופים ב 400 במשך 10 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד אגסים הם כמעט מכרז. מגניב לחלוטין; להזמין 1 כף נוזל מחבת. פרוסות דק אגסים; להפריש.
שלב שמורות 1 כף נוזל, חומץ, שמן, מלח ופלפל, ערבוב עם מקצף.
משלבים אגסים פרוסים, ארוגולה, וחיים בקערה גדולה.
טפטוף תערובת חומץ על תערובת ארוגולה; לזרוק בעדינות מעיל. מסדרים על 1 1/3 סלט כוסות על כל אחד 8 צלחות.
מפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות גבינה ואגוזים 3/4 כפית.